Zanimljivo

BAKA (68) SE ZALJUBILA U MUŠKARCA OD 30: Čak se i udala za njega, a onda je ovako shvatila da je SVE LAŽ!

Bet Haning (68) iz Ujedinjenog Kraljevstva ludo se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, Rodnija iz Afrike, a onda je ostala duboko povređena kada je saznala da je on prevarant.

Rodni je ukrao Betinih 150.000 evra. Upoznali su se na društvenim mrežama pre pet godina, a Bet se zaljubila u njegove ljubavne poruke i nježne reči. Celog je života štedela radeći kao službenica i socijalna radnica, pre nego što je upoznala muškarca iz Afrike, s kojim se čak venčala u Gani.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a povezala ih je ljubav prema muzici. Prijateljstvo je došlo u teško vreme za Bet, koja se osećala usamljeno jer joj je sestra umrla nekoliko godina ranije, a majci je dijagnostifikovana demencija.

Bet je znala da postoji velika razlika u godinama, ali Rodni joj je u početku rekao da ima 40 godina. Prvo mu je Bet pizajmila 200 evra, a kasnije još 2.000 evra za kupovinu muzičke opreme, ali je obećao da će sve vratiti. Bet ga je 2015. godine posetila u Gani, a bili su i intimni. On je čak stao na pozornicu u jednom klubu i pitao je da se uda za njega, a tokom ceremonije otkrila je da Rodni ima 30 godina.

Odletela je kući i platila advokata kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena 2017. godine, pa se Rodni uselio kod nje. Stvari su tada krenule nizbrdo, Rodni je neprestano prigovarao i često spavao na sofi umesto u krevetu. Počeli su da se svađaju oko svega, pogotovo oko njenih prihoda te je ubrzo shvatila da je to sve bila laž. Njihova veza se završila, a Bet je platila još 1.500 evra da ga pošalje kući i za razvod braka. Njenoj porodici laknulo je kada je Rodni otišao od nje. Kurir.rs/K.Đ/TheSun, Foto: Profimedia

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.