Estrada

“Vodio je u luksuzne restorane i svi u gradu su pričali o tome” Tanja Savić bila u vezi sa Draškom Stanivukovićem?

Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama “Paparaco lova” rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem.

Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći – rekla je Jovana, a zatim dodala:

– Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Međutim, mediji su odmah počeli da spekulišu o tome ko bi to mogao biti. Naime, kako prenose domaći mediji, Tanja je bila u “šemi” sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao djevojku i kada je planirao vjenčanje.

Izvor blizak političaru iz Banjaluke ispričao je detalje njihove navodne romanse.

Kako navodi izvor za medije, Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju. Izvor objašnjava i to da pjevačica i mladi političar, koji je oduvijek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali “poluobavezno”.

Takođe, ona je, kako dalje navodi izvor za portal 24sedam, dolazila u Banjaluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima.

Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podsjeća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Novom Sadu.

– Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? – upitala ga je na bini pjevačica, na šta se on osmijehnuo i naručio pjesmu “Poludela”.

Podsjetimo, Stanivuković se ovog ljeta pojavio sa novom devojkom na “Banjaluka festu”, pa se i zbog toga sumnja da se njegova veza sa Tanjom prekinula.

U medijima se, takođe, navodilo da je pjevačica poslije duže vremena srećna, jer je našla dečka, te da je riječ o jednom bogatašu. Ona je tada demantovala te priče, rekavši da jedino ona može da bude sponzor nekome.

– Pjevačice koje stvarno zarađuju mogu sebi da obezbijede lijep život. Obično se muške sponzoruše kače za takve pjevačice – rekla je tada ona.

Ono što je možda zanimljivo napomenuti, jeste da Draško Stanivuković potiče iz ugledne i bogate porodice, a vila koju ima podsjeća na dvorac i nerijetko je bila prostor za snimanje spotova mnogih pjevača, a jedna od posljednjih koja je to uradila je Goga Sekulić.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.