Video

Beat it: imitator Majkla Džeksona uspavo covjeka u Las Vegasu

Pogodio vas je glatki kriminalac. Imitator Majkla Džeksona po imenu Santana Džekson doneo je novo značenje „pobeđivanju“ nakon što je epski ugušio ratobornog čoveka koji je spavao u Las Vegasu.

Snimak lažnog MJ-ovog ritanja u MMA stilu trenutno ima 1,6 miliona pregleda na Twitteru.

“DOBRO DOŠLI U FREEMONT STREET !! hee hee,” stoji u natpisu komičnog klipa, koji je snimljen u legendarnoj ulici Fremont u kockarskoj meki.

Santana Jackson, popularni umjetnik Michael Jacksona i profesionalni rvač, od tada je objavio o incidentu na svom Instagramu. Objasnio je da je gužva počela nakon što je “neki tip izašao niotkuda i počeo da ga udara” dok je nastupao, dodajući da je morao “da ga spusti za njegovo dobro”.

Snimak počinje sa starijim muškarcem u zelenoj košulji, koja ironično nosi slogan “Can’t Fix Stupid”, koji se izjednačava s bijelim odjevenim Kraljem popa-Pelgangerom na prometnoj traci. Zadaje nekoliko udaraca vjetrenjače i bezobrazan napad nogom, samo da bi ga Jackson srušio na tlo stručno tempiranim “udarcem Billie Jean”.

Jednom kada se tučnjava pojavi na podu, faksimil pevača “Loše” brzo preuzima kontrolu. Na kraju je stezao buldog gušenje – držanje u stilu headlock-a – zbog čega je napadač zaspao dok je gomila vikala: “Izašao je.”

U ovom trenutku kamera počinje da se trese; međutim, slučajni prolaznici na kraju razdvoje borce, nakon čega gubitnik ustaje i pokušava da ode od napadača.

Jackson sinks the choke.

Nepotrebno je reći da je beatdown wannabe Gloved Onea napravio talase na internetu, a mnogi su spominjali njegove legendarne pjesme.

“Zašto je želio nešto započeti?” našalio se jedan komentator, dok je drugi dobacio: “MJ je očigledno ‘popravio glupost'”, u vezi sa majicom navodnog napadača.

“Prokletstvo, Michael se nije šalio kada je rekao da je loš”, rekao je još jedan Jacksonov borac. Još jedan mrtav na društvenim mrežama razmišljao je: „Ako me imitator Majkla Džeksona ikada uguši, mislim da bih mogao da pomerim zemlje“.

At one point the King Of Pop-pelganger even appeared to deploy Michael Jackson's signature kick.

Snimak je također postao viralan među ljubiteljima mješovitih borilačkih vještina, koji su hvalili Jacksonovu borilačku vještinu.

“Michael Jackson Impersonator 10-8,” šiknu @philthemmadude. “Zapazite kako ostaje miran dok obara protivnika i tone u gušenju.

Predivne stvari.” Reporter Fightful.com Sean Ross Sapp uzviknuo je da je izvođač izveo “LeBell Lock”, potez koji je povezan s glavom nazvan po legendarnom borilačkom umjetniku Gene LeBell, koji je od tada popularizirao WWE takmičar Daniel Bryan.

Ikona brazilskog džiudžicua Rener Gracie čak je na svom YouTube kanalu objavio duhovit prikaz meča.

The assailant lived up to his T-shirt.

Uprkos fanfarama, Džekson je pojasnio da “nije pokušavao da povrijedi ovog tipa, samo ga je pokušavao spriječiti da zamahne na mene”.

“Molim vas, znajte da ne mislim da je tuča rješenje, pa pokušajte izbjeći tuču ako možete. Čuvajte se – dodala je pevačica.

Jackson nastupa u sklopu MJ Live Showa, koncerta posvećene pokojnoj pop zvijezdi u Las Vegasu. Prema web stranici organizacije, on je jedan od “najboljih umjetnika Michael Jacksona” i “predan je da čaroliju Michaela Jacksona približi publici širom svijeta”.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.