Zanimljivo

Dao je milione da uveća usne, ukloni rebra i oblikuje zadnjicu – sada ga izdržavaju bogati muškarci koje privlači njegov izgled

Neki ljudi su jednostavno navučeni na plastične operacije i to ne kriju. Među njima je i “Hurricane Garrett”, momak koji ne krije da ne može da živi ukoliko ne vrši neke korekcije na svom telu. Iako više ne oseća usne, ne odustaje od plastičnih operacija jer želi da izgleda potpuno plastično. Osim ljubavi prema takvom izgledu, to mu donosi i zaradu budući da radi kao “šećerna bebica” (Izraz koji se koristi za one koje izdržava zrela žena ili muškarac).
 
 
Mladi Garrett svakog meseca potroši 2.000 dolara na uvećanje usana, a usput želi da ukloni rebro kako bi mu struk bio ekstremno tanak.

On je jedan od najčešćih pacijenata u emisiji “Botched” gde dva doktora rešavaju neuspele intervencije. Iako mu mnogi skreću pažnju da bi ovakvim sređivanjem mogao ozbiljno da naruši zdravlje, on ne odustaje.

– Pravi sam zavisnik od filera za usne. Trošim mnogo para mesečno na korekcije i uživam u tome. Sada su ogromne i zadovoljan sam pa sada sanjam da imam veliku zadnjicu. Moji treninzi ne daju rezulzaz koji žeim, pa iako su mi rekli da postoje zdravstveni rizici, ipak ću je povećati – kaže on.

 

Daleko od svog detinjstva u malom gradu u Indijani, on provodi dane u Los Anđelesu, troši novac na skupe automobile i luksuzne kozmetičke tretmane.

Trenutno zarađuje 30.000 dolara mesečno zahvaljujući “ljubavi” sa četiri čoveka koji ga finansiraju za društvo ili seksualne radnje. Sada pokušava da osvoji petog “šećernog taticu” koji bi mu obezbedio kuću iz snova vrednu 5 milion dolara.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.