Zanimljivo

Bodibilder koji je oženio seks lutku priznao da ju je prevario dok je bila na popravci

Ni četiri meseca nakon što se venčao sa svojom voljenom seks lutkom „Margo“na prelepoj ceremoniji u njihovom rodnom Kazahstanu, bodibilder Jurij Toločko ju je već prevario.

Margo je bila slomljena danima pre Božića i poslata na popravku (ne mogu ni da zamislim šta joj je Jurij uradio na njihovom medenom mesecu), a u njenom odsustvu Jurij ju je prevario sa… nekakvim čudnim srebrnim predmetom sa izbočinama?

Jurij je na Instagramu ispod slike napisao „Izgleda da imam novu strast“ i odgovorio pratiocu koji ga je pitao da li vara svoju ženu:

– Možda. Ne mogu da podnesem dok je ona u bolnici.

null

juri-tolocko-bodibilder
Foto: Instagram/yurii_tolochko

Da li je Jurij Toločko najnapaljeniji čovek na svetu ili šta? Oženi se seks lutkom, slomi je za mesec dana, a onda je samo vara nasumičnim predmetima koje nađe po kući.

U redu, da budemo pošteni, nije da beži sa drugom seks lutkom ili bilo čim, ali to još uvek nije idealan početak bračnog života. Naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da je biti oženjen seks lutkom verovatno najlakša stvar na svetu.

Mislim, imaš nekoga ko se nikada ne svađa sa tobom, nikada ne traži novac, toleriše kad si vreća govana i ko je „dostupan“ kad god to želiš. Najmanje što može da uradi je da ga zadrži u pantalonama dok se ona ne vrati kući, zar ne?

Nadajmo se da će Jurij i Margo da vrate svoj brak na pravi put nakon njegove nevere. Ne mogu da se nosim sa kolapsom jedne od najvećih ljubavnih priča prošle godine, posebno nakon vesti o Kim i Kanjeu.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.