Video

Tea Tairović – procurio INTIMNI SNIMAK na sajtu za odrasle (VIDEO)

Pevačica Tea Tairović bila je na stubu srama nakon što je njen bivši partner iz osvete objavio njen intimni snimak, na sajtovima za odrasle. Već duže vreme je emotivno sama i ističe da je to najbolje što je uradila.

Smatram da je odluka da budem sama najpametnija koju sam mogla da donesem. Tera me da se oslonim samo na sebe, a tada sam najjača – priznala je Tairovićeva.

– U mom životu je bilo i zaljubljivanja i razočaranja, ali sam dugo u fazi da mi prija samoća. To je kao afrodizijak. Čovek koji je duže vreme sam počinje to da ceni – dodala je za “Alo!”.

Na konstataciju da se čini da je razočarana u muški rod i na pitanje zbog čega je tako, Tea je rekla:

– Dosta je primera u mojoj okolini, ali i na estradi uopšte, da se muževi javnih ličnosti nakon ljubavi ženama svete na najgore moguće načine. Kako se prema njima ophode, šta u javnosti o njima govore, kako decu koriste za obračun… Meni je to jezivo. Treba voditi računa s kim spavaš i s kim praviš decu. Kako kažu, dok s nekim ne pojedeš džak brašna i džak soli, ne treba da stvaraš porodicu.

Njeni roditelji su razvedeni, a Tea je sada progovorila i kakav odnos ima sa ocem, sa kojim ne živi.

– Dosta se o deci razvedenih roditelja priča kao o oštećenima. Otac i te kako može i treba da bude prisutan u životu deteta. Oni se nisu slagali i razveli su se, ali su nakon razvoda počeli mnogo bolje da funkcionišu. Pre svega, kao prijatelji i kao moji roditelji. S ocem sam u odličnim odnosima. On je meni mušku figuru u životu uspešno predstavljao i nadomestio mi je gubitak, s obzirom na to da nismo živeli zajedno.

Leave your vote

403 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.