HOT

Toliko je bila glasna da je situacija susjedu odmah bila jasna: ‘Čuj, ako se mislite seksati poput životinja…’ (VIDEO+FOTO)

Njezin izabranik tog je dana kosio vrt bez majice i znojan, što ju je toliko napalilo da je situacija unutar nekoliko minuta eskalirala

Amber O’Donnell, još jedna od ljepotica koje “stanuju” na erotskoj platformi OnlyFans, našalila se na TikToku da više neće napuštati svoju kuću otkako joj je susjed ostavio poruku u kojoj joj je zatražio od nje da zatvara prozore dok se seksa.

“Ako ćete se već životinjski seksati usred bijela dana, onda barem zatvarajte te proklete prozore”, napisao joj je na ceduljici koju je prikazala svojim brojnim pratiteljima.

View this post on Instagram

A post shared by A M B E R (@ambs.odon)

Ta 23-godišnja plavuša iz Sheffielda u razgovoru za Daily Star potvrdila je da inače pazi na takve stvari, te priznala da je do nesporazuma sa susjedom došlo nakon što ju je jednom prigodom uhvatila trenutačna želja da navali na svog dečka.

Njezin izabranik tog je dana kosio vrt bez majice i znojan, što ju je toliko napalilo da je situacija unutar nekoliko minuta eskalirala.

O’Donnell je obećala da će ubuduće paziti da tijekom požudnih akcija barem nekakva zvučna izolacija dijeli njezinu spavaću sobu od susjeda, a jedna od pratiteljica joj je napisala da je imala slično iskustvo:

“Moj susjed je pozvao policiju! Mislio je da me dečko pokušava ubiti koliko sam vrištala. Bilo je užasno neugodno”, navela je.

@ambs.odon

Its the ‘ta’ for me 🤣🤣🤣🤣🤣

♬ Funny Song – Cavendish Music
@amberrodonnell

Lip syncing 11/10 tbh 👀👀👀👀

♬ original sound – Lola

Leave your vote

401 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.