Vijesti

Masovna tuča zbog kikirikija u Kozarcu

Do svađe i tuče više lica došlo je u Kozarcu, nadomak Prijedora, a svemu je prethodio bizaran slučaj, odnosno, jedna osoba je drugu gađala – kikirikijem.

Otkrivaju to odlično obaviješteni izvori “Nezavisnih novina”, koji dodaju da prijedoska policija utvrđuje sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg obračuna, s tim što za sada sve ukazuje na to da ne postoji nacionalni motiv.

“Prema dosad prikupljenim saznanjima, u svađi, a potom i tuči, ispred jedne kafane u Kozarcu, učestvovale su četiri osobe, uključujući i jednu ženu. Sve to se događalo u subotu oko 22 sata”, ističu sagovornici “Nezavisnih novina”

Prema riječima naših sagovornika, navodno je neko od prisutnih, tokom obračuna, u jednom momentu rekao “Srbe na vrbe”.

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su da njihovi pripadnici preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi sa prijavom narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Kozarcu kod Prijedora, a u kojem je učestvovalo više lica.

“Policijskoj stanici Kozarac tog dana prijavljeno je da je više lica prvo verbalnim, a potom fizičkim sukobom narušilo javno red i mir”, saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.