Zanimljivo

Janjeća osveta: Došao na hitnu u Zagrebu jer ga je janjeća kost udarila u oko usred ručka usred ručka

Facebookom kola nalaz iz jedne zagrebačke bolnice, sa hitnog očnog prijema: čovjeku je oko ozlijeđeno udarcem kosti od janjetine. Bit će dobro, misterij jedino ostaje kako je kost završila u oku, to nalaz ne kaže.

Svega se liječnici u svojim karijerama nagledaju, posebno na hitnoj pomoći. Bome se i svakakve nezgode ljudima dogode, glupe, sulude, koje nam, međutim, itekako mogu zagorčati život.

Jedna takva, u najmanju ruku neobična nezgoda, dogodila se i čovjeku u Zagrebu, koji je, kako stoji u nalazu što kola društvenim mrežama, zadobio “udarac kosti od janjetine u lijevo oko”.

Kako stoji u nalazu zagrebačke bolnice, koji kruži na Facebooku, “danas prilikom ručka pacijenta je udario dio kosti od janjetine po lijevom oku. Držao je led dvadesetak minuta, mutnije vidi, žulja ga i boli, drugih tegoba nema..”.

Provjerili smo vjerodostojnost ovog događaja od prije nekoliko dana, i jest, tako je bilo. Čovjek je došao u hitnu očnu ordinaciju, boljelo ga oko. Udarila ga janjeća kost.

Propisana mu je terapija, oko će po svemu sudeći biti dobro, ne zna se jedino kako je kost poletjela u oko, to u nalazu ne piše. Je li netko drugi kriv, da li je možda došlo do kakvog fizičkog obračuna janjećom kosti koja se našla pri ruci?

Tko će ga znati, to ostaje misterij. Najgore je ipak prošlo, nema sumnje – siroto janje piše 24sata.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.