Zanimljivo

Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneze ili kečapa?

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela

Mnogi stanovnici Londona, kako bi lakše podnijeli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrijednosti, spremni su probati i sladolede neobičnog ukusa – kečapa i majoneze.

Širom svijeta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji, kao i kornet, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara.

Najnoviji projekt britanskih ljubitelja sladoleda za najtoplije ljeto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, prije možete pronaći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim majoneza i kečapa, tu je i ukus pečenog graha

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Kupci su bili uzbuđeni što su probali neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja, sa originalnom markom kečapa i majoneza.

– Došli smo rano jutros, bili smo uzbuđeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove nevjerovatne ukuse – kaže mušterija.

Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekt traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedjelja prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.