Zanimljivo

‘Naletio sam na fotku njezinih grudi online… Kad sam došao kod nje, mirisala je jako slatko i dobro’

Među njima je razlika od 47 godina, a odlučni su pokazati svijetu koliko je moćna njihova ljubav

Kathi Jenkins (74) i 27-godišnji Devaughn Aubrey iz Teksasa, SAD, zaručili su se nakon što su se upoznali u aplikaciji za pronalaženje partnera Adult Friend Finder. I kažu da je njihova veza mnogo više od seksa, piše Daily Star.

Među njima je razlika od 47 godina, a odlučni su pokazati svijetu koliko je moćna njihova ljubav. Veza se za zaljubljeni par pretvorila u mnogo više od seksa jer sada planiraju svoje vjenčanje.

Prošla je godina dana otkad su službeno objavili da su u vezi jer je Devaughn znao da će 74-godišnjakinja biti “ona prava” za njega.

“Upoznali smo se online i nitko od nas nije tražio ozbiljnu vezu. Naletio sam na njezinu sliku, bila je to slika njezinih grudi. Pročitao sam njezin profil i poslao joj poruku u nadi da ću dobiti odgovor, također je bila online i odgovorila mi je”, kazao je Devaughn.

Mislila je da je viši

“Tražio sam njen broj, dala mi ga je, a zatim smo malo razgovarali”, istaknuo je budući mladoženja.

Par je četiri mjeseca prije upoznavanja razgovarao na mobitel jer je Kathi živjela dva sata udaljena od Devaughna.

Kad su dogovorili sastanak, rekla je Devaughnu da ga već čeka u krevetu i da izgleda “mnogo zgodnije” nego na fotografijama. Tvrdio je da je “mirisala jako slatko i dobro” i dodao: “Imala je svilenkastu tamnocrvenu bluzu na sebi i ništa drugo”.

“Kada smo se vidjeli uživo, jedna od prvih stvari koje je rekla bila je ‘nizak si’ ili ‘niži si nego što sam mislila’. Nije bila ljuta, mislila je da sam zgodan i našli smo se u hotelskoj sobi nekoliko tjedana nakon toga i nastavili smo se sastajati svaki tjedan”, ispričao je Devaughn.

Nikad se ne svađaju

Zaljubljeni golupčići su službeno postali par nakon što je Kathi pozvala Devaughna k sebi za Dan zahvalnosti. Ona se nikada nije udavala, ali ima četvero djece, 13 unučadi, 36 praunučadi i pra-praunuka iz dugogodišnjih veza.

Devaughn nema djece, ali je jednom bio oženjen u dobi od 24 godine. Međutim, razveo se 2021. godine, malo prije nego što je upoznao Kathi. On tvrdi da nijedna prijašnja veza nije bila poput ove s Kathi. Smatra da je Kathi savršena za njega jer se nikada ne svađaju.

Na sreću za Devaughna, njegova obitelj podržala je njegovu vezu sa zaručnicom, iako su mislili da laže o tome koliko je stara.

“Zbog naše razlike u godinama, ponekad ljudi pretpostavljaju da je Kathi bogata i da ja želim njen novac, što uopće nije istina. Volim pokazivati ​​svoju seksi zaručnicu. Ne mogu se nadiviti koliko je lijepa”, otkrio je Devaughn.

Leave your vote

401 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.