Lifestyle

‘FEROMONSKI PARFEM’ / Žene skupljaju vaginalne sokove i mažu ih po sebi – njezin muž je pao na foru: ‘Daj se operi, smrdi na mrtvu ribu!’

Maggie je suprugu rekla da njen ‘novi miris’ potiče iz trenda pod imenom vabbing u kojem sudjeluje

Tiktokerica Maggie Clayton odlučila se našaliti na račun svog supruga Jarona tako što je namazala sok od tune na svoj vrat kako bi se pretvarala da vježba “vabbing”, no on nije bio oduševljen mirisom ribe, piše Daily Star.

Ako kojim slučajem ne znate, vabbing je najnoviji trend kojeg prakticiraju žene, a radi se o tome da one na svoje tijelo na područja vrata i ruku, gdje se inače nanose parfemi stavljaju svoj vaginalni iscjedak kako bi imale svoj “feromonski parfem” koji će privući muškarce.

Ta neobična taktika, navodno, jako dobro funkcionira jer su žene koje su je prakticirale zahvaljujući vabbingu išle na par vrućih spojeva te su dobile i besplatna pića. No, stručnjaci su kazali da vabbing može učiniti više štete nego koristi te da može izazvati neke gadne infekcije.

Image

‘Miriše na mrtvu ribu’

Maggie se stoga odlučila našaliti na račun svog supruga. Ona je na svom TikTok podijelila video u kojem je otkrila da je vaginalni iscjedak zamijenila sokom u kojem se čuvala konzervirana tuna te se s njim namazala po vratu.

“Jaron, dođi ovamo, želim da pomirišeš moj novi miris”, nasmiješila se Maggie dok je zvala svog supruga da joj pomiriše vrat.

Nakon što je pomirisao, Jaron se namrštio. “Ne sviđa ti se?” zahihotala se Maggie dok ju je suprug ispitivao je li se istuširala. “To miriše na mrtvu ribu”, odbrusio joj je.Image

Izvor: TikTok/Maggie Clayton

Maggie mu je tada rekla da njen “novi miris” poče iz “trenda” u kojem sudjeluje. Suprug joj je uzvratio da miriše kao da se mora “oprati”, a onda je otišao po krpu i šampon kako bi je očistio. Maggie mu je tada rekla da se šali.

“Ne mogu vjerovati da je to učinio na kraju”, rekla je Maggie na kraju videa koji je pregledan na tisuće puta otkad je objavljen.

Leave your vote

398 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.