Estrada

Porodična drama: Policija privela Severinu, sestra je prijavila da je napala i nanijela povrede

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka

Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković danas oko podne u Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Severinino hapšenje je uslijedilo nakon što su iz splitske policije uputili zahtjev zagrebačkim kolegama za njeno privođenje zbog kriminalističkog istraživanja.

Navodno je razlog neprimjerena prepirka u splitskom domu Severinine majke. Popularnu pjevačicu je prijavila sestra Marijana, koja je već i ranije prijavljivala.

Sestra prijavila da se Severina okomila na nju

Prema njenim navodima, Severina se okomila na nju i to pred majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz povreda na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine.

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Drugi izvor tvrdi da je lažna prijava

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda.

– U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samopovrijedila – prenosi Jutarnji list.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu zaštitu prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kćerku, Severininu nećakinju Miu, da je zlostavlja telefonom, podsjeća Jutarnji.

Povrede Severine

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.