Video

Strasti nisu mogli da obuzdaju: Par počeo vruću akciju na tribinama, ali sreća nije dugo trajala

Navijači na tribinama često znaju privući pažnju nevjerovatnim ponašanjem.

Često možemo vidjeti nestvarne scene na tribinama, a u posljednje vrijeme navijači se opuste i previše, pa možemo svjedočiti zaista bizarnim događajima.

Parovi koji dođu na utakmice znaju se prepustiti strastima usred utakmice. Takva scena desila se jučer tokom bejzbol meča Toronto Blue Jaysa i Chicago Cubsa.

Pred više od 25.000 gledalaca dvoje ljubavnika našli su dio u kojem su mogli biti sami te su odlučili da ‘krenu u akciju’.

Njihova sreća i zadovoljstvo nije dugo trajalo. Osiguranje ih je primijetilo te su zaustavljeni na samom početku akcije.

Za njih mjesta na stadionu više nije bilo. Ispraćeni su s Rogers Centra, ali nije poznato jesu li završili u policiji zbog onog što su napravili.

Ovakve scene postale su sve češće. Strasti jednostavno ne mogu da obuzdaju i odluče da akciju naprave na javnom mjestu.

Protekle sedmice pažnju je privukao par na tribinama stadiona u Oaklandu koji je iskoristio činjenicu da je dosta praznih sektora i da nema osiguranja kako bi imali seksualni odnos.

Nakon što se pojavio snimak, reagovali su iz ekipe Oakland Athletic. Pojačali su osiguranje na svim sektorima kako bi se ovakve scene u budućnosti spriječile.

Osiguranje u Torontu mnogo je brže reagovalo. Par je zaustavljen usred akcije i oni vjerovatno dugo neće moći na utakmice ovog tima.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.