Zanimljivo

Taksist se jedva obranio od napasne Irene: Uhvatila ga je za penis, pokazala mu vaginu i nudila novac za seks

Seksualna prijestupnica Irene Torrie (42) ranije je osuđivana zbog zavođenja konduktera u vlaku i simulirala je seks pred policijom

Irene Torrie (42), zaluđena seksom, napala je taksista tako što se popela u prednji dio taksija kako bi ga pipala objema rukama. Također je natjerala šokiranog vozača da joj dodiruje grudi, bedra i stražnjicu, prije nego što mu je rekla da ima kondom sa sobom i da će mu platiti ako ode s njom doma, piše Daily Star.

Irene, koja je ranije osuđivana zbog zavođenja konduktera u vlaku i izvođenja seksualnog čina pred policijom, upisana je u Registar seksualnih prijestupnika. Priznala je da je 29. svibnja 2020. seksualno napastovala vozača u gradu tako što mu je dodirnula penis i pokazala mu svoju vaginu.

Rekla je da ga je tjerala da je dodiruje. Također je priznala da je vikala, psovala i upućivala rasističke komentare jednom paru u Balmuir Roadu u engleskom Dundeeju, 1. lipnja 2020. Maltretirala je i susjeda tražeći seks s njim 1. kolovoza 2020.

Tužiteljica Lora Apostolova rekla je na sudu: “Sjela je na stražnje sjedalo i počela taksistu postavljati pitanja. Pitala je gdje je rođen, je li oženjen i bi li prevario ženu. Zatim se popela na prednje sjedalo. Vozač je stao i rekao joj da ne može pomicati sjedala dok je auto u pokretu. Zatim je rukom dodirnula njegov penis preko njegove odjeće. On joj je maknuo ruku sa sebe. Ona je potom skinula kratke hlače i pokazala mu vaginu i rekla: “Htjela bih da je poližeš”. Vozač joj je rekao da ponovno obuče kratke hlače.”

U još jednom slučaju, Torrie je priznala da je izazvala pomutnju u vlaku nakon pijanke. Tada se trljala tijelom o konduktera koji ju je pokušao smiriti. Kondukter je Torrie pitao kamo ide, a ona je odgovorila: “Možete me odvesti bilo gdje.” Torrie je izbačena iz vlaka i uhićena.

Godinu dana ranije bila je upisana u registar nakon što je izvela seksualni čin pred policijom kada su se pojavili da je ispitaju o susjedskoj svađi.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.