NogometSport

POTPUNI HAOS! DIVLJAČKA TUČA U PARTIZANOVOJ GRUPI: U Francusku došlo 8.000 Nemaca – NEMA FUDBALA zbog nereda na stadionu

Početak utakmice Konferencijske lige je odložen jer je izbio potpuni haos na tribinama stadiona Nice. Došlo je više od 8.000 pristalica Kelna i niko nije mogao da ih obuzda!

Potpuni haos u Francuskoj – odložena je utakmica Nice i Kelna, zbog žestokog sukoba navijača u gradu i na stadionu. Dva tima trebalo je da odigraju meč u okviru Partizanove grupe Konferencijske lige, ali fudbala neće biti do daljeg jer je došlo više od 8.000 gostujućih navijača i policija nije uspela da obezbedi red.

Pristalica Kelna bilo je toliko da se tribina stadiona Nice potpuno crvenela, a nije pomogao ni apel kapitena nemačkog kluba Jonasa Hektora, koji ih je pozvao da se smire i da podržavaju ekipu. Sve je bilo uzalud, jer je u tim trenucima već buktao “rat” na tribinama, a viđene su i uznemirujuće fotografije sukoba na Azurnoj obali. Haos je navodno trajao čitavog dana, jer su navijači Kelna zaposeli centralni gradski trg i usput demolirali klupsku prodavnicu Francuza.

Utakmica je trebalo da počne u 18.45, ali nije jer su navodno navijači Kelna napustili svoj sektor i otišli na deo tribine gde su pristalice Nice. Počelo je gađanje stolicama, bakljama, a i tuča u kojoj sigurno ima i ozbiljnije povređenih. Pogledajte dramatične scene sa stadiona u Francuskoj:

U ovim trenucima, Partizanov meč u Konferencijskoj ligi protiv Slovackog u Češkoj teče prema planu. Pratite tekstualni prenos uz MONDO.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.