Sport

Mahala je golim grudima ispred suprugova suparnika kako bi ga omela usred fizičkog obračuna

Matt Cardona stavio je neku noć svoj naslov na kocku protiv Jimmyja Lloyda

Nije puno ljudi u Hrvatskoj zainteresirano za kečere (američko profesionalno hrvanje), pogotovo ne ovih dana kada se u središtu pažnje nalaze nogomet, košarka i vaterpolo, ali ipak prenesimo jednu zanimljivu crticu zabilježenu 3. rujna u Chicagu tijekom turnira koji je priredila organizacija Game Changer Wrestling.

Te je večeri u Grand Sports Areni Matt Cardona stavio svoj naslov na kocku protiv Jimmyja Lloyda, a kada se u jednom trenutku Cardona našao u prilično nezavidnoj situaciji, u borbu se umiješala njegova supruga Chelsea Green koja je suparnika stala ometati golim grudima.

Njezino golišavo izdanje oduševilo je okupljenu publiku, a u konačnici je pomoglo Cardoni da zadrži naslov. Izvukao se iz klinča, pa uskoro uspio pogoditi protivnika niskim udarcem, presudnim za trijumf.

Cardona je prethodno obećao da će okončati karijeru u Game Changer Wrestlingu ako izgubi, ali nekadašnja borkinja u organizaciji World Wrestling Entertainment, model sa 750 tisuća pratitelja na Instagramu, fantastično je odigrala svoju ulogu.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.