Zanimljivo

Prodaju čips s okusom vagine: ‘Kad ga kušate prisjetit ćete se svojih ludih ljubavnih avantura’

Tvrtka za proizvodnju grickalica Chazz iz Litve lansirala je čips s okusom vagine koji ima ‘jedinstven’ okus za ‘hrabre’ i ‘slobodne’ pojedince. Cijena mu je 75 kn 

Tvrtka sa sjedištem u Litvi, na čijoj web stranici stoji da su ‘mladi, hrabri i društveno odgovorni’, kaže da je nedostatak seksa među milenijalcima bio pokretač za ovaj čips.

– Ovaj katastrofalan trend shvatili smo vrlo osobno – navodi se u priopćenju, te se tvrtka poziva na istraživanje koje sugerira da ‘milenijalci imaju tri puta manje seksa nego što su imali njihovi roditelji u njihovoj dobi’

– Nakon što ga kušate, prisjetit ćete se svojih najluđih ljubavnih avantura, svoje prve prave ljubavi- piše na službenoj stranici tvrtke.

Čips može biti i duhoviti dar za voljenu osobu “za početak romantične večeri”, dodaje se. Cijena mu je 9,99 € (75 kn) i distribuiraju se samo u Europi.

24sata

Foto: Chazz 

Ipak, većina je ostala zgrožena ovim čipsom , pišeDaily Star.

– Volio bih misliti da je to šala, ali bojim se da nije – bio je jedan komentar.

– Ne mogu čak ni shvatiti kome misle da to prodati. A, neću ni pokušavati razmišljati o aromi – bio je još jedan komentar.

Ovaj 18+ čips se sastoji od 56% krumpira, biljnog ulja, maltodekstrina, soli, luka, češnjaka, šećera, vrhnja u prahu, ekstrakta kvasca, prirodne arome, regulatora kiselosti (natrijev acetat), limuna u prahu (limunov sok u prahu, prirodna aroma) , peršina, crnog papra, prirodna aroma vrhnja, antioksidans (limunska kiselina), lovorov list.

Leave your vote

399 Points
Upvote Downvote

Will Work For Cevapi

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.