Menu

USAMLJENE ŽENE POSLE TRIDESETE NE MOGU DA SE UDAJU: Firma odlučila da im POKLONI SLOBODNE DANE da nađu muškarca!

Žene preko trideset godina će uživati u dodatnim “danima za sastanke”

Neudatim ženama sa navršenom tridesetom godinom života biće ponuđeni dodatni slobodni dani u firmama u istočnoj Kini, tokom jednog od najdužih perioda javnog odmora, kako bi imale priliku da idu na sastanke sa muškarcima, javljaju lokalni mediji.

Dve kompanije, koje vode jednu od najpopularnijih turističkih atrakcija u regionu – tematski park “Songčeng” u Hangžou, koji je posvećen nasleđu dinastije Song, spremile su neobičan “poklon” za slobodne pripadnice osoblja četiri nedelje pre proslave kineske Nove godine, koje se još nazivaju “prolećni festival”.

Umesto odmora od jedne nedelje u periodu između 4. i 10. februara, koji imaju svi u zemlji, žene preko trideset godina će uživati u dodatnim “danima za sastanke”, što će produžiti njihov odmor za još petnaest dana. Odmor bi i pored toga mogao da se još produži, prema pisanju lokalnih medija koji citiraju dokumenta kompanija.

Pored svega, napori žena da iskoriste ovo vreme da pronađu muža mogu da im se isplate. Ako uspeju da se udaju pre kraja 2019. godine, kompanije će im dati bonus platu.

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Video

Balkan Kompilacija