Menu

Vrh Albanije reagovao zbog snimka vlasnika restorana koji razbija šoferšajbu turistima

Snimak bijesnog vlasnika jednog albanskog restorana koji razbija šoferšajbu španskim turistima digao je na noge vrh te države, a reagovao i sam premijer Albanije Edi Rama.

Incident se desio prošle sedmice u Porto Palermu na jugu Albanije, a sniman je iz unutrašnjosti automobla koji su iznajmili španski turisti. Video prikazuje muškarca kako uporno pokušava da razbije staklo i da se obračuna sa njima.

Čak i nakon što je mu ruka bila krvava nije odustao, a španski turisti su za to vrijeme očajno pokušavali da ga odgurnu sa haube.

Kako piše Telegraf.rs. pozivajući se na španske medije, turisti su napustili restoran u kojem su ručali nakon što je vlasnik postao agresivan, a incidenti su se nastavili izvan objekta.

Albanski ministar turizma izvinio se zbog incidenta, uručivši turistima cvijeće kao znak izvinjenja.

Sam premijer Edi Rama napisao je na svojoj Facebook stranici da će agresivni Albanac, vinovnik ovog incidenta biti kažnjen.

“Nasilnik koji je napao naše španske prijatelje prekršio je sveti kod albanske gostoljubivosti, osramotivši nas sve. Izvinili smo se španskim turistima i oni će doći ovdje opet”, napisao je Rama.

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Video

Balkan Kompilacija