Menu

NEVIĐENA SRAMOTA Pogledajte šta su Francuzi uradili Albancima u Parizu

I jučer su nastavljene kvalifikacijske utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo. Zanimljiv dvoboj odigrali su Francuska i Albanija na kultnom Saint-Denisu…

Francuzi su bili potpuni favoriti u ovom dvoboju, a konačni rezultat to i potvrđuje. Naime, izabranici Didiera Deschampsa svladali su Albaniju s visokih 4:1. Dvostruki strijelac bio je Coman dok su još pogađali Giroud i Ikone. Za Albaniju je utješni pogodak postigao Sokol Cikalleshi, koji je inače bio igrač Splita jednu sezonu.

No, prije ove utakmice dogodio se nevjerojatni događaj koji se komotno može nazvati i skandalom. Prilikom intoniranja ‘himne’ Albanije igrači su se međusobno gledali u čudu jer su, naime, francuski domaćini pustili himnu Andore! Da stvar bude gora opet su se pobrinuli nevjerovatno loše pripremljeni domaćini.

Nakon toga su uputili ispriku Albancima tako da su se ispričali Armeniji! Zbog tog gafa utakmica je kasnila 10 minuta, a Francuzi su se pokazali kao nevjerojatno neozbiljni domaćini pa su Albanci s razlogom ljutiti na organizatore ove utakmice. Neko je zaista išao na popravni iz geografije…

Od ostalih utakmica koje su se igrale jučer treba izdvojiti pobjedu Kosova nad Češkom. Sjajno Kosovo tako se približilo odlasku na Euro što bi zaista bio senzacionalni rezultat. Englezi su razbili Bugarsku 4:0, a Portugal je usred Beograda potopio Srbiju. Tu je i pomalo bizaran rezultat utakmice između Turske i Andore. Naime, Turci su slavili 1:0, a pobjednički gol postignut je u 89. minuti.

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Video

Balkan Kompilacija