Menu

Užas od života: Ova žena doživljava preko 200 orgazama u toku jednog sata: Muž ne može hodati od umora (Video)

Dobro ste vidjeli naslov danas. Zvuči nevjerovatno, ali stvarno je tako, ako ne vjerujete pročitajte ovaj tekst od samog naslova do kraja.

Kara Anaja iz SAD-a jednog je dana primijetila da postaje nekontrolirano uzbuđena. Pala je na pod i počela orgazamski da se baca, a zatim je pobjegla kući zbunjena ovom neočekivanom reakcijom svog tijela.

Bio je to prvi, ali nikako i posljednji, prasak nezaustavljivih orgazama koje je ova žena počela doživljavati. Nije znala što bi u tom trenutku učinila, naravno da joj je potrebna pomoć liječnika i to što prije.

“Bio je to vrlo ponižavajući i sramotan, stvarno vrlo čudan osjećaj. Kad ste u društvu djece, osjećate se kao perverznjak zbog svih snažnih emocija koje proživljavate, ali nisam mogla izaći iz kože, to je bila samo puna kap svega. Niko to ne može razumjeti”– rekla je Amerikanka, koji je bila prisiljena napustiti posao konobarice i povući se iz javnog života.

Osim njenog supruga Tonyja, situacija je teška i za njihovog desetogodišnjeg sina, koji ima zaista posebnu i vrlo zahtjevnu majku, s kojom ne može nigdje ići. Kara je prisiljena izbjegavati boravak u parkovima, ulicama i drugim javnim prostorima, ali još uvijek ne zna kako to objasniti desetogodišnjaku.

Kara trpi do šest sati seksualnog uzbuđenja na dan, što je na svaki način užasno naporno, a kad ima loš dan, doživi više od 180 orgazama u samo sat ili dva. Kako joj liječnici trenutno ne mogu pomoći, Kara trpi “jaku bol”. Ima spontane orgazme u supermarketu dok dijete vodi u školu, trči, kuha ručak ili radi neke obične stvari, poput gledanja televizije navečer.

https://youtu.be/E-jFl6x1Ny8

PROMO VIDEO

BAGEROM UNISTIO VOZILO

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Video

Balkan Kompilacija