in

Italijanski golman suspendovan nakon što je procurio snimak seksa s djevojkom u WC-u

Golman italijanskog trećeligaša Reggiane Matteo Voltolini uhvaćen je u seksu s djevojkom Juliette Ferrari u toaletu jedne diskoteke, ali će sljedeći put dobro razmisliti ako pomisli na to.

Problem je nastao zbog toga što ih je neko snimao dok su bili u akciji, a onda je ta osoba ubrzo snimak poslala i Matteu koji je sve prijavio policiji.

Međutim, bilo je kasno, jer je snimak završio na internetu pa su ga vidjeli i u njegovom klubu te je suspendovan na sedam dana, pišu italijanski mediji.

Inače, Matteo i Juliette su u vezi već nekoliko mjeseci te ovim činom nije prekršio klupski pravilnik, jer nije bio pod utjecajem alkohola.

Ipak, u klubu smatraju kako ih je osramotio pa su mu dali neko vrijeme da se malo ohladi situacija, dok je cijeli slučaj završio na sudu.

Tužilaštvo želi otkriti ko je autor snimka, a ako ga uhvate prijeti mu šest godina zatvora zbog snimanja i korištenja eksplicitnog materijala bez znanja i pristanka učesnika ovog događaja.

 

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Okršaj na autoputu tokom vožnje kakav se viđa samo u akcionim filmovima: Nije ga pustio da se prestroji u drugu traku pa mu izlupao auto!

Jedan dio stadiona u BiH, drugi u Hrvatskoj, po loptu s pasošem