Menu

“Nisam mogla da hodam sledeći dan”: Baka (80) izjavom o svom mlađem partneru (35) UZBURKALA JAVNOST (VIDEO)

Ljubav ne poznaje boju kože, religiju, pol, a sudeći po najvećem svetskom hitu trenutno, ni godine. Naime, baka Iris iz Velike Britanije, koja je postala poznata zbog svoje veze sa nešto više od šest decenija mlađim momkom, ponovo je uzburkala javnost pikanterijama iz njihovog odnosa.

Britanska penzionerka Iris Džons (80) šokirala je voditelje emisije “Ovog jutra” kad je otvoreno i detaljno ispričala kako je izgledao njen intimni odnos sa njenim 35-godišnjim momkom..

Iris je privukla pažnju britanskih i svetskih medija kad je otkrila da je stupila u vezu s 35- godišnjim mladićem iz Egipta, a uporno tvrdi da je njihova veza prava ljubav i da on ne želi njen novac. Par se upoznao na Fejsbuku nakon čega je ona odlučila da poseti Muhameda u njegovom rodnom Egiptu, a detalje njihovog susreta ispričala je uživo na javnoj televiziji.

– Prva noć je bila opasna. Niko me nije dodirnuo 35 godina, kao da sam ponovo devica. Potrošili smo celu tubu lubrikanta. Nisam mogla da hodam sledeći dan. Osećala sam se kao da sam jahala konja, samo nije bilo žuljeva od sedla. Ali to nas nije sprečilo – ispričala je živahna bakica, a voditelji nisu mogli doći sebi od smeha.

Iris Jones fell for jobless Mohamed Ahmed Irbriham on Facebook and fell into his arms the first time they met.

Publiée par Irish Daily Mirror sur Dimanche 26 janvier 2020

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Playlist