in

TANJA SAVIĆ U PAKLU DROGE: Pjevačica provela godinu dana sa mužem na odvikavanju!

Pjevačica Tanja Savić mjesecima se borila da pomogne suprugu Dušanu Jovančeviću da se oslobodi bolesti zavisnosti, a budući da su u tome uspeli, riješili su da izglade i porodične odnose.

Tanja i njen suprug Dušan proživjeli su pakao zbog njegovog liječenja od narkotika. Sada je taj turbulentan period iza njih, jer je Dušan uspio da se izliječi od bolesti zavisnosti. I ne samo to. Oni su nedavno otputovali u Australiju kod njegovih roditelja, s kojima on nije bio u dobrim odnosima zbog problema s narkoticima. On je, podsjećanja radi, bio smješten na kliniku specijalizovanu za bolesti zavisnosti u Beogradu, gdje je boravio skoro godinu dana.

-Tanja i Dušan su konačno mirni i spokojni. Težak period je iza njih. Malo ko zna da je pjevačica cijeli teret Dušanovog liječenja nosila na svojim leđima. Najteže joj je bilo da ga ubijedi u to da mora da bude u bolnici. On je bio agresivan, nezadovoljan sobom, a kada je uspjela da ga pošalje na liječenje, tek tada je krenuo pakao, koji je trajao do nedavno.

Ona je mjesecima proživljavala veliki stres zbog muža, a morala je da vodi računa i o karijeri i o djeci- priča izvor i nastavlja:

-Dušanova terapija je bila vođena u nekoliko faza. Tanja je sve vrijeme bila uz njega i trudila se da mu olakša i pruži podršku. On je morao da očisti organizam i krv od narkotika, pa se podvrgnuo detoksikaciji organizma, zatim audio-video terapiji. Tu je bila uključena i farmakološka terapija, kao i redovni

višečasovni razgovori sa psihijatrom. Mjesecima je trajala borba, koja, na sreću ima dobar epilog. Posljednjih mjeseci Dušan je nov čovjek, a zapravo onakav kakav je i bio kada ga je Tanja i upoznala i zaljubila se u njega – kaže izvor i dodaje da je Tanja ta koja je insistirala da se Dušan pomiri sa roditeljima.

Oni su funkcionisali kao prava porodica dok se nije saznalo da se Dušan drogira. Dušanovi otac i majka su bili besni na njega što je sebi dozvolio dase drogira i upadne u dugove. Sada je i taj period iza njih. Svi su u Australiji i o drogi više ne govore. Tanja je uspjela da očuva porodicu i pomogne suprugu, zbog čega je konačno srećna- završava sagovornik.

https://youtu.be/NmeGVAqEWkc

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

ĐOKOVIĆ UZEO OSMI AUSTRALIJAN OPEN! Novak jači od Tima, sudije, NEPRAVDI, navijača i umora!

Imam pemziju od dvije hiljade eura. Tražim mlađahnog momka za điđi miđi i da me voza po bolnici u Njemačkoj!