Menu

Imam pemziju od dvije hiljade eura. Tražim mlađahnog momka za điđi miđi i da me voza po bolnici u Njemačkoj!

Vjerujemo da ste mnogo puta naišli na neke oglase koji se nalaze na internetu, a koji i nemaju baš veze sa zdravom pameti.

Pored onih nepismenih , postoje i oni čudni oglasi za koje niko nikada ne bi rekao da postoje. Međutim oni itekako postoje. Ponekad se znamo iznenaditi našta sve možemo da naiđemo na ovom ludom internetu, i doslovno se ništa na njemu ne može sakriti.

Međutim neko žele biti toliko transparentni da im jednostavno ne smeta ono što objavljuju na profilima društvenih mreža. Te iste objave, drugi korisnici šire dalje internetom i takve stvari postaju viralni hitovi, bilo da se radi o smiješnom karakteru ili bizarnom. Kako god, ljudi se pecaju na takve stvari i sve više traže sadržaj tog tona. Ako nije fotomontaža ili neslana šala, onda se zaista radi o penzionerku koja već duže vrijeme živi u inostranstvu pa je zaboravila maternji jezik. Internet trpi sve. Sada društvenim medijima kruži ‘oglas’ jedne starije gospođe koja je u potrazi za mlađim muškarcem.

Ne radi se samo o nepismenom oglasu, već i o samom sadržaju, odnosno to da traži nekom mlađeg momka za “điđi miđi”, a sve uz fotografiju dame u crvenoj haljini sa raširenim nogama. “Godinama sam udovica. Bila sam udata za Švaba. Imam pemziju od dvije hiljade eura. Tražim mlađahnog momka za điđi miđi i da me voza po bolnicu u Njemačku. Plaću dobro ja, ak ima neki taki momak nek se javi (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Comments

comments

No comments

Leave a Reply

Playlist