in

Imali ste seks i prdnuli ste u krevetu pored momka – evo šta raditi u tom slučaju

Nije tragedija.

Jedan legendarni beogradski grafit glasi: „I žene prde“. Iako mnogi veruju da su žene znatno čistija bića od muškaraca, što je ponekad i istina kad je higijena u pitanju, jedno nam je definitivno zajedničko – probavni sistem.

A taj sistem ima vrlo neprijatnu osobinu da ispušta gasove, koji znaju da odlepršaju na slobodu čak i kad im ne damo da izađu.

Problem ispuštanja gasova u neprijatnom trenutku svima nam je dobro poznat, ali čini se da je najgore kada se to desi u trenutku intimnosti – recimo, neposredno posle seksa. Znate ono: ležite zagrljeni, telo se opušta posle dobrog orgazma, pa i onaj mišić na guzi. Vi puštate vetrić, on počinje da se smeje i vi biste u zemlju da propadnete!

Ma jok. Osim ako pored sebe nemate totalno površnog tipa, koji od vas očekuje da budete prečista devica koja ujutru kaki mandarine, nema potrebe da brinete. U stvari, najbolje je da okrenete na šalu.

– Ups, proradio pasulj od juče! – recimo.

Nema potrebe da se silno pravdate, jer tako se samo sve više ukopavate. Uostalom, to može da bude dobar test za budućnost veze: ako vas posle takve sitnice ostavi, onda i jeste bio samo za vezu za jednu noć. Ako vam kaže: „Svima se dešava, a meni bar deset puta dnevno“, imate pored sebe pravog, normalnog muškarca.

A možda je najlepše biti u vezi u kojoj svako može da prducka do mile volje, bez suvišnog pritiska zbog gluposti?

 

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

(VIDEO) DA LI JE OVO NEODGOVORNO PONAŠANJE? Stigao sam iz Njemačke i neću da idem u izolaciju, nije me strah!

Vozači „audija“ najveći švaleri?