in

PORODICA IZ BIH DILOVALA DROGU: Baka uzgajala kanabis, ćerka krijumčarila, sinovi prodavali! Završili na sudu u Austriji

Na sudu u austrijskom Lincu vodi se proces protiv članova jedne porodice iz Bosne i Hercegovine zbog dilovanja narkoticima.

Baka je uzgajala kanabis u BiH, majka krijumčarila drogu u Austriju, a njeni sinovi su bili odgovorni za prodaju, piše Krone.at.

Optužnica tereti 42-godišnju državljanku BiH da je tokom redovnih putovanja u Austriju prokrijumčarila 23 kilograma kanabisa s tajne plantaže svoje majke.

Tako su se pred sudijom Alfredom Pfeisingerom našli majka i sinovi, mladići starosti 22 i 19 godina.

Optuženi nisu bili voljni u potpunosti da priznaju svoja dela, ali odaju ih skinute poruke na mobilnim telefonima.Takođe, sud želi da ispita i kupce droge iz BiH.

Pretpostavlja se da je porodična “kompanija” imala u ponudi i tri kilograma heroina. Porodica je otkrivena kada je mlađi sin pokušao da proda 31 kilogram spida i kokaina, ali je, umesto kupca, naišao na inspektora austrijske policije.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

SPECIJALCI RASTURILI SVINGERSKU ŽURKU: Uleteli među znojave i polugole ljude, uhapšeno 52 zbog orgijanja! Glavne mušterije bile studenti! (VIDEO)

Ljekari upozoravaju ljude da ne stavljaju smrznuti krompir u svoj an*s