in

SPECIJALCI RASTURILI SVINGERSKU ŽURKU: Uleteli među znojave i polugole ljude, uhapšeno 52 zbog orgijanja! Glavne mušterije bile studenti! (VIDEO)

Do zuba naoružani policajci upali su na jednu svingersku žurku koja se održavala u vikendici nedaleko od Minska, u Belorusiji, a tom prilikom je uhapšeno 52 ljudi.

Kako je navelo tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova, radi se o ilegalnom bordelu.

Snimak prikazuje oznojene i polugole svingere koji su ležali na podu, mnogi su skrivali lica, pre nego što su im svima na ruke stavili lisice.

Svingeri su bili uzrasta od 20 do 45 godina, a klijentelu su činili parovi i studenti. U akciji su uhapšena 34 muškarca i 18 žena.

Istragom je utvrđeno da su žurke vodile dve nezaposlene osobe koje su od 2016. organizovale mnoge seksualne zabave. Posetioci su za ulaz plaćali 70 beloruskih rubalja (186 dolara), dok je za žene ulazak bio besplatan. U tu cenu je, osim seksa, bila uračunata hrana, pratnja, korišćenje saune i bazena.

MUP Belorusije je saopštio da je zabrinjavajuće što su svingerske žurke postale sve popularnije.

Prostitucija i javne kuće su ilegalne u Belorusiji. Pružanje usluga poslovne pratnje je administrativni prekršaj, a za upravljanje bordelom sledi i zatvorska kazna.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

E MOJ ZETE! Ovo je NAJSMEŠNIJI SNIMAK sa svadbe ikada – izraz lica ove TAŠTE sve govori! (VIDEO)

PORODICA IZ BIH DILOVALA DROGU: Baka uzgajala kanabis, ćerka krijumčarila, sinovi prodavali! Završili na sudu u Austriji