in

OVAJ LIK BUKVALNO NIJE REALAN: Za vreme POLICIJSKOG ČASA vozio sa 3,6 PROMILA, i to MU NIJE JEDINI PREKRŠAJ

D.A. iz Kraljeva kažnjen je novčanom kaznom od 240.000 dinara i 30 dana zatvora zbog toga što je prekršio naredbu o zabrani kretanja u vreme vanrednog stanja. Njega je policija u Ražnju protekle nedelje uhvatila za volanom sa 3.6 promila alkohola u krvi, nakon čega je ustanovljeno da, pored toga što je pijan i krši zabranu koja je na snazi u celoj zemlji, ne poseduje čak ni vozačku dozvolu i nema položen vozački ispit.

Sudija za prekršaje u Nišu Mišel Marković izrekao mu je novčanu i zatvorsku kaznu . On kaže da je tokom vanrednog stanja intervenisano i zbog nasilja u porodici.

-U Niškoj Banji i Svrljigu imali smo slučajeve nasilja u porodici. M.R. iz Niške banje je dobio 20 dana zatvora, a Svrljižanin Đ.K. 30 dana zatvora pošto je prekršio odrebu o zabrani prilaska, navodi sudija Marković. Pojašnjava i da je Prkršajni sud u Nišu prilagodio svoj rad uslovima stanja nametnutog u vreme virusa korona i fukcioniše praktičnno 24 časa.

– Činjenica je da smo morali mnoge redovne stvari za lakše prekršaje da odložimo za period kada prođe nalet virusa, ali umesto ranijih osam sada radimo praktično 24 časa. Možda neki misle da smo skoncentrisani smo na premete nepoštovanja uslova vanrednog stanja ali moram mnoge da razočaram da delujemo u svim slučajevima gde interveniše i polcija,kaže predsednik Prekršajnog suda u Nišu.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Snimku bračnog para u izolaciji se svi smeju, a istina iza njega je ZASTRAŠUJUĆA: Ovih dana su mnoge žene u opasnosti, evo kako da se zaštite

“MOLIM VAS, SMANJITE MI KAZNU – NEMAM PRIMANJA” Darko Lazić u OČAJU molio policajce nakon što je grubo prekršio policijski čas