in

I to se desilo: Muškarac rodio sina

On i njegov partner Džej (28) pre tri meseca dobili su sina, kojeg je nosio i rodio Reuben, transrodna osoba koja je odlučila da više ne bude žena, već muškarac.

Trebalo nam je šest godina da stignemo tako daleko, no sada imamo dete u naručju i to je bio krajnji cilj. Napokon se osećamo kompletno, rekao je Reuben Šarpe (Sharpe,  39) iz Velike Britanije, otac malenog Džejmija (Jamie) i fotograf za venčanja po struci.

On i njegov partner Džej (Jay, 28) pre tri meseca dobili su sina kojeg je nosio i rodio Reuben, transrodna osoba koja je odlučila da više ne bude žena, već muškarac, i to pre 12 godina. Kaže kako je nakon toga i dalje imao majčinske instinkte pa je prestao uzimati testosterone u nadi da će jednog dana roditi dete.

Njegov partner Džej je nebinarni tip, odnosno ne identificira se niti kao muškarac ni kao žena. Davalac sperme je transrodna osoba, kao i ginekolog koji je vodio trudnoću.

Sretni roditelji

– Nisam očajnički želeo ostati trudan ili iskusiti porođaj, već sam želeo imati dete, a postojala je mogućnost za to – nastavio je Reuben i dodao kako su oni najmodernija britanska porodica.

– Obe naše porodice vole decu i bilo mi je jako drago što su bili i oni uzbuđeni zbog naše bebe – dodao je.

Avaz.ba / 24sata.hr
FOTO: AGENCIJE

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

DA, VOLEO SAM, ALI… Ovaj snimak šeruju DESETINE HILJADA LJUDI U SRBIJI! (VIDEO)

Zagrepčanin završio na intenzivnoj nakon što je konzumirao luk i rakiju pa podrignuo u masku