in

Čovek sa najdužim penisom na svetu dobio INVALIDSKU PENZIJU

Čovek sa najvećim penisom na svetu dobio je invalidsku penziju, jer zbog veličine polnog organa ne može da nosi radne uniforme ili da klekne na kolena.

Kako prenosi „Dejli mejl“, Roberto Eskuivel Kabrera (54) iz Meksika registrovan je kao invalid zbog penisa od skoro pola metra. On je dužinu od 48 centimetara dostigao uz pomoć tegova.

„Ne mogu da trčim, pa većina kompanije ima loše mišljenje o meni. Kažu da će me zvati, ali nikada to ne urade. Poznat sam zbog najvećeg penisa na svetu. Zadovoljan sam, znam da niko nema veličinu koju imam“, rekao je Kabrera.

Lekari su ga savetovali da ode na operaciju i smanji penis, kako bi imao normalan seksulani život i potomke.

„On bi radije imao penis veći od ostalih ljudi. U latinskoj kulturi onaj ko ima veći penis više je mačo. To je nešto što ga čini drugačijim od ostalih i čini ga posebnim“, rekao je doktor Hesus David Salaza.

Zbog veličine penisa Kabrera ima brojne zdravstvene probleme, uključujući česte infekcije urinarnog trakta. Nikako ne može da spava na stomaku i ima poseban jastuk na koji stavlja penis kako bi izbegao nelagodnost tokom noći.

Dok je živeo u SAD pokušao je da ima seks dva puta, ali prva žena je pobegla kada je videla s kim ima posla, dok je druga je morala da prestane, jer je bilo suviše bolno.

Tamnija strana njegovog boravka u Americi uključuje optužbu za krivično delo pokazivanja sebe maloletnim devojčicama, zbog čega je 2001. morao da napusti SAD.

blic.rs

FOTO: YOUTUBE

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

PORODIČNI BIZNIS: Majka i ćerka glume zajedno u pornićima.

Dala sam otkaz na poslu da bih mogla da dojim svog dečka. Na svaka dva sata!