in

Javio se Hrvat koji se križao pred dućanom: Dezinficijens je djelovao kao sveta voda

PROŠLOG tjedna društvenim mrežama proširila se snimka muškarca koji se križa nakon stavljanja dezinficijensa na ruke prilikom ulaska u trgovački centar, a mnogi su mislili da se samo šalio.

Ubrzo je otkriveno da je mjesto radnje Kaufland u Vinkovcima, a glavni akter snimke Damir Jakšić, neovisni član Gradskog vijeća grada Vinkovaca, koji je na Facebooku objasnio što se dogodilo.

“Jesam, ja sam ovo prekjučer napravio na ulazu u Kaufland u Vinkovcima. Nije to bilo u nikakvoj zloj namjeri niti da bih se izrugivao s vjerom jer ja sam vjernik od malih nogu kako su me roditelji odgojili”, započeo je.

“Taj dan sam stajao ispred Kauflanda u redu negdje oko pola sata možda i više te sam bio cijelo vrijeme zaokupljen nekom svojom mislima. Na ulasku u trgovinu stoji sredstvo za dezinfekciju i meni je to djelovalo kao sveta voda na ulasku u crkvu te sam se smočivši ruke nekontrolirano prekrižio. Je li to bila nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, je li to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak to prosudite sami”, dodao je.

Smatra da ćemo krizu s virusom pobijediti samo ako budemo složni i ako se pridržavamo svih pravila ponašanja.

“Također moramo i vjerovati. Ja čvrsto vjerujem da ćemo mi brzo pobijediti ovaj virus i vjerujem da će nam Bog pomoći u tome. Uz sve dužno poštovanje svima onima koji ne misle ovako jer postoje i druga mišljenja koje treba poštovati, sve vas lijepo pozdravljam. I kada sve ovo prođe, dođite u Vinkovce”, poručio je na kraju.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Sin mu upao dok se javljao uživo na televiziji, njegova bijesna reakcija postala hit

Skoro 5 milijuna pregleda: Gledao je filmiće s kavom u ruci, gadno je požalio