in

ZA NEVERICU: Ostavila muža jer se zaljubila u svekrvu!

Velida i Naida Hadrić su svoju tajnu skrivale od svih, a kada su želele da budu same, govorile bi da idu u šoping tako da niko nije mogao da posumnja da se nešto dešava između njih dve.

Velida Hadrić (47) iz Sarajeva, koja je važila za uzornu suprugu i majku troje dece, nedavno je napustila porodicu zbog svekrve Naide Mandal (62). Ona je od početka svog braka bila u prisnim odnosima sa muževljevom majkom, ali niko nije mogao ni da posumnja da će zbog te prisnosti njih dve postati „ljubavni par“.

Velida se od svog supruga Adnana Hadrića (43) vremenom sve više udaljavala, što se dogodilo i sa Naidom i njenim mužem Mustafom, koji je bračne neuspehe svoje supruge pripisivao godinama.

Velida i Naida su svoju tajnu skrivale od svih, a kada su želele da budu same, govorile bi da idu u šoping, tako da niko nije mogao da posumnja da se nešto dešava između njih dve.

Ipak, otkrivene su 24. jula, kada su se poslužile proverenom taktikom laganja, i rekle muževima kako idu u kupovinu.

– Otišao sam da nahranim kučiće i čuo sam „cmakanje“ i glasove iza kuće. Pričale su o tome kako muškarci ništa ne znaju o šopingu, jer bi u suprotnom znali da niko bez para ne ide u kupovinu – rekao je Adnan koji je čuvši to pao u nesvest.

Sutrada su obe sve priznale. Od tada su Adnan i Mustafa na psihoterapiji, a deca od sramote ne idu u školu. Sada se čeka podela bračne imovine, a Velida i Naida su navodno iznajmile stan u jednom sarajevskom naselju.

(Telegraf.rs / Izvor: sarajevo365.com)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Žena odsekla mužu penis, zavezala ga za balone i pustila da odleti

Sin sahranio oca u novom BMW-u: Iskeširao 66.000 evra zbog obećanja, a auto čak ima i navigaciju koja vodi do „vrata raja“