in

ŽENE KONAČNO PRIZNALE: KAKAV JE OSJEĆAJ IMATI

Većina žena se zapita kakav je analni seks, ali mnoge se zbog predrasuda teško odlučuju da ga probaju.

Ako vas interesuje kako to zaista izgleda, pročitajte iskrene ispovesti ovih žena.

1. Meni se lično analni seks uopšte nije dopao, strašno je boljelo i bilo mi je jako neprijatno. Osjećala sam se kao da imam rupu u stomaku, ali plašila sam se da kažem bilo šta dok me partner sam nije pitao – rekla je Mišel (24).

2.Moj muž me molio da probamo analni seks jako dugo i na kraju sam popustila. Sada redovno imamo analni seks, ali ne previše često jer zaista boli, ali ponekad i oboje uživamo u tome – otkrila je Karli (36).

3. Ja zapravo preferiram analni seks. Osjećam se kao da sam “loša dejvojka” i da radim nešto što svi kažu da ne bi trebalo – priznala je Kejti (25).

4.Analni seks je bio grozan. Nikada to ne bih ponovila. Strašno je boljelo i kada smo završili, malo gasa je izašlo i to se čulo i bilo mi je tako neprijatno. Nikada u životu to ne bih opet radila – rekla je Kasandra (21).

5. Prvi put sam probala analni seks da bih udovoljila dečku. Ispostavilo se da mi se dopada i sada redovno uživamo u njemu. Moj savjet za sve koji nisu probali je da se prvo zagriju prstima – otkrila je Rajli (23).

6.Analni seks je grozan samo u prvom minutu, ali kada se zagrijete, osjećaj je sjajan. Ne boli tako jako, samo ako ne pretjerate. Mislim da analni seks nije namijenjen onima koji ne znaju šta je umjerenost –  poručila je Danijel (28).

izvor: NOVI.BA

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Mojoj supruzi je draže da imam seks s drugim ženama nego s njom

Da li je moguće pokupiti koronavirus sa novčanica?