in

Igrač Boce Juniors pretukao djevojku, a ona sve objavila na Instagramu: “Ovo je pravi Sebastian”

Kolumbijski fudbaler Sebastian Villa koji igra u Boci Juniors našao se u centru skandala koji ovih dana potresa argentinsku javnost.

Villa je na udaru javnosti nakon što se oglasila njegova djevojka Daniela Cortes koja je optužila fudbalera Boce za fizičko nasilje. Daniela je u vezi s 23-godišnjim fudbalerom već dvije godine, te zajedno žive u Buenos Airesu, ali život im je daleko od bajnog.

Daniela je šokirala argentinsku javnost kada je objavila nekoliko fotografija i video nakon što ju je Villa pretukao. Ona je poručila da nasilje traje već odavno, te da jednostavno više ne može da šuti.

“Nažalost moram uraditi ovo danas jer ne mogu više da trpim sve ovo što mi radi. Dvije godine živimo zajedno i ovo nije prvi put da se dešava. Opraštala sam mu i mislila da će se promijeniti, ali neće. Ovo objavljujem jer želim da svi vide kakva je on zvijer i ološ”, poručila je Daniela putem Instagrama i dodala.

“Psihičko i fizičko zlostavljanje traje već neko vrijeme i imam svjedoke za to. Ne mogu da razumijem da je neko u stanju ovo da uradi. Osjećam veliku bol jer sam daleko od svoje porodice i bojim se da će se desiti nešto još strašnije Ovo je istina o Sebastianu Villi čovjeku koji tuče žene, a ja znam da nisam jedina kojoj je to radio. Od njega želim samo pomoć da se vratim u svojoj državu da budem sa svojom porodicom i kćerkom jer s njim ne mogu i ne želim više da budem. Niko ne zna kakav je on čovjek i vrijeme je da svi to saznaju”.

Villa je u Bocu Juniors stigao prije dvije godine iz kolumbijskog Deportes Tolima. Za reprezentaciju Kolumbije odigrao je četiri utakmice, te je važio za veliku nadu ove selekcije.

https://www.instagram.com/p/B_gaNneh1a1/?igshid=lonvnu0zprmd

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Da li je moguće pokupiti koronavirus sa novčanica?

NOVI PAZAR: POGLEDAJTE SNIMAK DANAŠNJE BRUTALNE TUČE