in

Student hranio svoje cimere kožom stopala prikrivena kao sir


Koledž i prankovi idu ruku pod ruku. Kad sam bio na fakultetu, jednom su mi cimeri sve pokrivali u mojoj sobi limenom folijom kad sam za vikend otišao kući. Drugi put smo zamijenili vino svoje prijateljice bezalkoholnim vinom i gledali je kako pravi budalu od sebe.

Prankovi najbolje rade kad su bezopasne, duhovite i ne smetaju vam policajci. Ali upravo to se dogodilo u ožujku na Northwest Iowa Community College (NCC) u gradu Sheldon.

Prije globalne pandemije koja je rezultirala nacionalnim mjerama zaključavanja, tri studentice stavile su kožu s nogu u vrećicu sira svoje cimerice, izvijestila je nwestiowa.com Incident se dogodio u spavaonici u Osceola Hallu 13. ožujka, a u njemu su bile 20-godišnja Lindsey Ann Cundiff iz Pocahontasa, IA, 19-godišnja Kyiah Elaine Kastner iz Sanborna, IA i 20-godišnja Ellie Thompson iz Parker-a, SD, gledajte kako njihov cimer spremljen u zalogaj – potpuno nesvjestan da oni zapravo jedu kožu mrtvih stopala.

Nije poznato je li odvratna radnja izvršena kao poteškoća ili postoji li neka istinska zloba iza njihovih postupaka, no trojicu je kasnije u ponedjeljak, 20. travnja, optužila Policijska uprava Sheldon.

Učenik koji je jeo brijanje kože samo je identificiran kao “četvrti cimer”. Po VICE-u, Kristin Kollbaum, glasnogovornica koledža, rekla je u e-poruci: “Kvalitet poučavanja i sigurnosti naših studenata i zaposlenika smatramo najvećim prioritetima.

Svjesni smo incidenta i surađujemo s odgovarajućim vlastima u istraga «. Otkriveno je i da je samo pet dana nakon što je “četvrti cimer” pojeo doslovnu kožu stopala svojih cimerica, NCC otkazao sve razrede unutar osobe i kao rezultat epidemije pribjegao internetskom obrazovanju.

U vrijeme incidenta, važno je napomenuti da u državi Iowa nije zabilježen nijedan slučaj novog koronavirusa.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Šta se dešava s našim tijelom ukoliko ne pijemo dovoljno vode tokom vježbanja

Kasno leganje, psovanje i loš rukopis su znaci inteligencije