in

Policija prekinula zabavu: Stigla patrola na rođendanski “korona party”

Okupili se zvaničnici, javne ličnosti i pjevači

Policija je prekinula “korona party” koji je u ugostiteljskom objektu u Sarajevo, upriličio jedan ljekar. Kako javlja reporter “Avaza” s lica mjesta, zabava je odmah prekinuta , a gosti su se razišli.

Podsjetimo, u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu, okupili su se zvaničnici i javne ličnosti, a kako saznajemo zabava je upriličena povodom rođendana poznatog doktora.

Kako je već objavito sudionici “korona zabave”, među ostalim su i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić koji je i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u KS.

Semir ceric koke

Fotografije s “korona partyja” na društvenim mrežama su objavili brojni pjevači koji su prisutni na ovoj zabavi. Među njima su i legende bh. estrade Halid Bešlić, Hari Varešanović i Šerif Konjević, te pjevčica Slađana Mandić.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

SEKSI INSTRUKTORKA SA NEPREVAZIĐENIM OBLINAMA Julija vežba i sve se trese, a kada izbaci svoje ogromne grudi – nastaje eksplozija (FOTO/VIDEO)

(VIDEO) NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! Pijane komšije je zakopale živu, ustala iz groba!