in

Gore društvene mreže zbog rata Anastasije i JK: “Budalo”, “Bagro” – najblaže upućene reči

Nakon verbalnog okršaja Cece i Čede, preko Instgarama su u isti ušle Jelena i Anastasija

Jelena Karleuša objavila je dužu poruku nakon gostovanja Cece Ražnatović u emisji “Hit tvit” na TV Pink, u kojoj se Ceca oštro verbalno sukobila sa Čedomirom Jovanovićem.


Kako je istakla, na to je čekala 17 godina, a zanimalo ju je – zašto je ona bila uhapšena. Ona je spomenula da su njena deca prošla golgotu, te da im je, kad su bili mali, policija puške perila u glavu, a da ih je interventna stalno zaustavljala.

Anastasija Ražnatović se nakon ovoga oglasila na Instagramu.

– Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana – napisala je Anastasija i dodala:

– Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l”?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo.

Nakon Cecinog gostovanja i Anastasijine objave, Jelena je napisala da staje na stranu policije, te da bi Ceca trebalo deci da objasni “zašto treba zauvek da ćute”

.- Sve dok osuđeni kriminalci u ovoj zemlji daju sebi za pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih dela nazivaju “sramotom i maltretiranjem” (?!), ova zemlja će biti sprdnja. Vidim da je Svetlnaa Ražnatović svoju ćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali 4 puške uperene u glavu kad je imala 4 godine?!?!

– Bagro, policija ne nišani decu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado – nastavila je.

– Kao ćerka policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina stajem u odbranu policije! Ološ se stalno buni što je ološ?! – dodala je u objavi.

Nakon ovoga se oglasila Anastasija.

– A ti budalo kontradiktorna nisi dorasla da komentarišeš ovu temu uopšte. Svakako si već nebitna i tvoja reč ne vredi ni dinar jedan, evo ti poslednji put ću ti se obratiti da ne pomisliš da si važna, pošto ponavljam, apsolutno si nebitna – prva je Anastasijina objava.

Molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pozivaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans “Srećan rođendan” koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpevala. Ako smeš stavi na Jutjub i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti! Možda i budeš ispred mene u trendingu – napisala je.

Usledio je Jelenin odgovor.

– Vidim da mi se ćerka ratnog zločinca obraća opet. Evo poslednji put da se pozabavim nebitnim likovima poput nje, pa da joj odgovorim: Lepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi***, jasno ti je da i moja p**** bolje peva od tebe, da je lepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendingu u kom sam na Balkanu neprikosnovena jer sam broj 1 nedeljama i kada kinem, ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima – deo je Jelenine poruke.

Njihove kompletne objave pogledajte u galeriji u nastavku.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

MAMIO MUŠKARCE U KREVET MASKIRAN KAO DOMAĆICA: 150 žrtava preživelo PAKAO! (VIDEO)

U po bela dana mladi par zabavio se usred glavnog grada: Akcijali u reci, prolaznici sve snimili