in

MAMIO MUŠKARCE U KREVET MASKIRAN KAO DOMAĆICA: 150 žrtava preživelo PAKAO! (VIDEO)

Od 150 muškaraca, koliko je uspeo da namami u krevet, njih bar 80 nije bilo svesno da ih snima

Brajan Denemostje (32) sa Floride oblačio se kao seksi domaćica, zavodio muškarce i dovodio ih kući, a sada bi mogao da bude osuđen na 10 godina robije.

Denemostje je proglašen krivim za neovlašćeno snimanje pornića i njihovo širenje na internetu.

Od 150 muskarac, koliko je uspeo da namami u krevet, njih bar 80 nije bilo svesno da ih snima. Svi muškarci na njegovim snimcima nose ili povez preko očiju ili zatamnjene ronilačke maske. Snimke je postavljao na svoju stranicu StraightBoyz.net, koja je u međuvremenu ugašena. Međutim, Na raznim porno-stranicama još mođe da se nađe pokoji.

https://www.miamiherald.com/news/local/crime/article218738625.html/video-embed

Na fotografijama koje je objavljivao na Tviteru i kojima se predstavljao heteroseksualnim muškarcima, Brajan nosi perike, visoke potpetice, šminku uz čipkast crni veš ili onaj leopard printom.

Brajana na fotografijama kojima je mamio muškarce nosi periku, čipkani veš i zavodljivo pozira

Ono što je snimao, osim što je objavljivao na svojoj stranici, prodavao je i nepoznatoj osobi koja se nalazila izvan SAD.

“Kad bi ga neko upitao kako može biti siguran da u stanu nema kamera, Brajan bi odgovorio da je ‘udata’ za muškarca koji radi u vojsci i da ‘joj’ ne pada na pamet da snima sebe s drugim muškarcima”, kažu istražitelji.

Brajan kao žena

Ovo nisu jedini problemi sa zakonom koje je imala ova “domaćica”. Početkom leta uhapsili su ga i kaznili zbog seksa s maloletnikom.

(Espreso.rs/24sata.hr)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Policija slučajno otkrila begunca: Krio se u žbunju pa glasno “pustio goluba”

Gore društvene mreže zbog rata Anastasije i JK: “Budalo”, “Bagro” – najblaže upućene reči