in

“Parkirao” na krov u Zagrebu: Vozio u rikverc i pao na skladište

Nesvakidašnja nesreća desila se danas u Zagrebu kada je jedan vozač upravljajući svojim automobilom marke Fiat išao u rikverc, da bi upao u dvorište i stao na krovu.

Vozač je srećom prošao bez povreda, a kako prenosi 24 sata.hr prema fotografijama, automobil je pao na skladište obližnjih ugostiteljskih objekata.

Automobil marke marke Fiat ostao je zaglavljen. U pomoć su pozvani vatrogasci i policija. Kako doznajemo, prostorija na koju je pao služi kao skladište obližnjih ugostiteljskih objekata.

Automobil završio na krovu

– Supruga i ja smo ručali i odjednom čuli tutnjavu. Kroz prozor smo vidjeli kako nam kroz dvorište ‘leti’ auto, priča Džejms Kokose (James Cocose) nakon šoka koji su proživjeli.

Kad su izašli van, nisu mogli vjerovati što gledaju – auto koji visi gornjeg, povišenog dijela dvorišta na ono donje. Mladi vozač je, naime, kroz Rokovu ulicu na zagrebačkom Britanskom trgu, koja je izuzetno strma, krenuo u rikverc. No, izgubio je kontrolu, probio ogradu, prošao kroz Džejmsovo dvorište i vrt i skoro sletio u donji dio dvorišta. Zidić u donjem dijelu ga je spasio da auto ne tresne pa je prednjim kotačima ostao stajati na gornjem dijelu dvorišta, a stražnjim kotačima na donjem zidiću.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Bila je najružnija mlada na svetu, a kada vidite kako danas izgleda..

NJEGOVA DEVOJKA JE PORNO ZVEZDA: Ne smeta mi što ima se*s sa drugim frajerima, ALI OVO JE VELIKI PROBLEM! (VIDEO)