in

ŽENA (61) RODILA SOPSTVENU UNUKU Sin i njegov partner su želeli potomstvo i ona ima je rodila SAVRŠENU BEBU (FOTO / VIDEO)

Kada su Mejtju Elidž i njegov partner Eliot Doerti saopštili da žele da imaju decu, Metjuova majka ponudila je da im pomogne na poseban način: da bude surogat majka njihovom budućem detetu.

-Nisam oklevala ni trenutka, to je bila instinktivna reakcija – izjavila je gospođa Elidž za KETV-News.

Posle sveobuhvatnih lekarskih pregleda, lekari Medicinskog centra Univerziteta Nebraske u Omahi dali su zeleno svetlo. Fetus je stvoren vantelesnom oplodnjom, od sperme njenog sina i jajne ćelije koju je donirala Lea Iribe, sestra njegovog muža.

Prošle nedelje, nekoliko nedelja pre vremena, gospođa Elidž je rodila bebu tešku 2,3 kilograma, kojoj je par dao ime Uma Luiz.

-Kada ste gej i venčani i želite da imate dete, ulazite u to znajući da ćete porodicu zasnivati na poseban način – kaže Metju.

-Postoje kreativni, jedinstveni načini da stvorite porodicu.

Zahvalni smo što je procedura uspela. Zaista smo zahvalni što su i Uma i njena baka ovde, zdrave i srećne – dodao je on.

-Majušna Uma Luiz dospela je na ovaj svet i zaista je savršena – napisala je.

-Uma koju je nosila i rodila njena 61-godišnja baka, a koju su stvorili njeni očevi i tetka, okružena je ogromnom količinom ljubavi. Divno je biti deo ovog dana!

Pogledajte video:

(BalkansPress / Izvor: Independent.co.uk)FOTO: NBC NEWS / YOUTUBE

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

SNIMILI PROSTITUTKE U BOSNI: Usluge za vas trojicu su 45 evra, cena je fiksna! (VIDEO)

ŽENE SE KUNU U OVAJ RECEPT! Evo kako da se riješite dosadnih brkova na jednostavan način! Bićete nam zahvalni!