in

ODGAJILA GA DA JOJ BUDE MUŽ Udaje se za usvojenog sina, Vladimir imao 7 kad je ona bila u dvadesetim!

„Znam da će nas mnogi osuđivati, drugi će nas podržati, ali mi smo srećni i vama želimo isto“ , rekla je Marina.

Influenserka Marina Balmaševa (35) iz Rusije, koja se proslavila dokumentujući svoj proces mršavljenja na Instagramu, sada je šokirala javnost priznanjem da se udaje za svog posinka, kojega je upoznala kada je on bio sedmogodišnji dečak.

Balmaševa je bila udata za Alekseja (45) punih 13 godina pre nego što su se rastali. Kada se njihov brak završio, ona je započela vezu s njegovim sinom Vladimirom (20). Sad planira venčanje s posinkom.

„Nikad ne znaš šta te čeka u životu i kada ćeš upoznati osobu koja te zamejava”, nedavno je izjavila za Dejli Mejl i dodala: „Znam da će nas mnogi osuditi, drugi će nas podržavati, ali mi smo srećni i vama želimo isto.“

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro dece i da trenutno živi s Vladimirom i još troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

„Ne osećam se kao starija žena koja mora stalno da sprema po kući. Zbog njega se osećam kao mlada i srećna devojka“, rekla je Marina i dodala kako se ne brine da će je 15 godina mlađi dečko ostaviti zbog neke mlađe.

Njihova veza već neko vreme zaokuplja rusku javnost, a Balmaševa je mnogo kritika dobila nakon što je nedavno na Instagramu objavila zajedničku fotku s Vladimirom iz doba kada se tek bila udala za njegovog oca, a na kojoj Vladimir ima tek sedam godina.

Rusku influenserku trenutno na Instagramu prati 416.000 ljudi, pre dva meseca gostovala je na ruskom šou programu, gde je govorila o vezi sa 15 godina mlađim posinkom.

Dok je bila u braku sa Aleksejem bila je nesrećna, pa se zbog toga gojila, dok je veza sa Vladimirom, održava mladom.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

BAKA OD 32 GODINE Majka i kćerka rodile sa 16 godina – „Praktično smo odrasle zajedno!“

Nauka dokazala: Muškarci sa većim stomakom su bolji ljubavnici