Policija je zbog viralnog snimka istražila slučaj dvojice muškaraca koji su se potukli na ulici u Ričmondu. Uličnu tuču snimio je 24-godišnji Justin Taunzend i objavio je na Twitteru, gde je skoro 14 miliona puta, a mnogi su je opisali kao epsku. Na snimku se vidi muškarac bez majice koji se suprotstavio dugonogom muškarcu za [...]
in

Snimak epske tuče komšija na Twitteru pogledalo 14 miliona ljudi

Policija je zbog viralnog snimka istražila slučaj dvojice muškaraca koji su se potukli na ulici u Ričmondu.

Uličnu tuču snimio je 24-godišnji Justin Taunzend i objavio je na Twitteru, gde je skoro 14 miliona puta, a mnogi su je opisali kao epsku. Na snimku se vidi muškarac bez majice koji se suprotstavio dugonogom muškarcu za kojeg neki tviteraši tvrde da izgleda poput glumca Džefa Goldbluma.

Upozoravamo, snimak nije za mlađe od 18.

Taunzend kaže da se tuča u glavnom gradu Virdžinije dogodila oko 19 sati u ponedeljak. “Tip s naočarima vratio se s posla i, pretpostavljam, parkirao svoj skuter na pogrešno mesto”, rekao je autor snimka za The Post, a prenosi Index.

Incident je navodno započeo muškarac bez majice. Taunzend kaže da je počeo da viče rasističke uvrede, iako su obojica belci, a prvi je i uputio udarac. Ona je takođe rekao i da su oba muškarca nakon tuče završili u bolnici zbog povreda.

Policija je saslušala obojicu muškarca, ali nisu uhapšeni jer nijedan nije hteo da podnese tužbu.

Izvor: Noizz.rs

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

BOSANAC TAIB (65) ŽENIO SE 49 PUTA I SAD TRAŽI 50 ŽENU! Prvi put se oženio sa 11, decu ima ŠIROM EVROPE, a volim malo punije, od 70 do 90 kila! MRŠAVE I PLAVE NE DOLAZE U OBZIR!

Dobio otkaz jer je dolazio ranije na posao!