in

SKANDAL U CENTRU GRADA! TRČAO GO PO ULICI! Oglasio se pevač – Bio pod uticajem droge??

Šokirani prolaznici Knez Mihailovom u noći prošlog četvrtka na petak pozvali su policiju kada su videli potpuno golog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom.

On je uhvaćen, hospitalizovan u Kliničkom centru, a tek naknadno ustanovljeno je da je reč o popularnom modnom kreatoru i stilisti Saši Vidiću. Iako smo svi navikli na njegove više nego oštre modne komentare, ovakav skandal niko nije očekivao.

Aca Lukas

– Svi smo u šoku. Ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva meseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči go po ulici… Primljen je na odeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni narkotici u krvi, pa je to verovatno razlog ovakvog sumanutog ponašanja. Policija je preuzela njegov slučaj, a kad su ušli u stan da izvrše pretres, zatekli su samo dve stolice. Iako je pre dve godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog droge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju “456 sekundi sa Sašom Vidićem”… Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala Bogu samo da je ostao živ, sve ostalo će doći na svoje – kaže prijatelj slavnog kreatora.

tgfngfn

– Jako mi je žao zbog svega što se izdešavalo Vidiću. Nisam mogao ni da pretpostavim tako nešto. Ne mogu da verujem da je tako brzo propao i dozvolio sebi da dođe u taj stadijum da trči go po ulici. Mi nismo u nekom specijalnom kontaktu sigurno godinu dana, ali mi je žao što je ovo dopustio sebi. Dobro je što je odmah hospitalizovan i što je u pravim rukama. Valjda će biti dobro – rekao je Aca Lukas.

izvor/foto: serbijadanas

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

“Kada mi je umro muž, spavala sam sa 80 oženjenih muškaraca i nimalo se ne kajem!”

VIDEO: Tučnjava u Novom Zagrebu ima svoj nastavak!