in

ISPLIVALA PREPISKA, tražila 3.000 evra! Ovako Tijana Ajfon ugovara poslove za nju i drugaricu!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu. Tijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a sada se pojavila i njena prepiska u kojoj se vidi način na koji dogovara poslove za sebe i svoje devojke.

U prepisci Tijana Ajfon čoveku kojem nudi usluge jasno govori da može da “zaokruži cifru” i na koji način se vrši plaćanje.

View this post on Instagram

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

DAJ DA ZAOKRUŽIMO NA 3.000 EVRA” Kako Tijana Ajfon ugovara poslove ...

“Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se… uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 evra po danu. Znači 2.800 evra, ako ti je merak može i 3.000 evra da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo”, napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 evra (20.000 KM)” potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: Saša Petrović (32) iz Čačka, Jovana Denić (27) iz Mladenovca i Sofija Gačić (27) iz Beograda, koju su povezivali sa Slobom Radanovićem i još jednom poznatom ličnošću.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Šok snimak: Go trčao 3 kilometra kroz Split, policija ga jedva uhvatila i spakovala u “korona odelo”

OBRIJAO SE PRVI PUT NAKON 10 GODINA: Reakcija njegove žene, koja ga nikad nije vidjela bez brade, je apsolutni hit