in

Medicinska sestra na zaraznom odjelu nosila je samo bikini…

Ruska medicinska sestra Nadežda Žukova, koja je postala zvijezda na internetu pošto se na muškom odjelu bolnice za zarazne bolesti u Tuli pojavila u prozirnom zaštitnom odijelu ispod kojeg je nosila samo bikini, dobila je potporu stanovnika ruskoga grada Samare, koji su se fotografirali samo u donjem rublju ispod zaštitnog odijela.

Stanovnici Samare su izveli ‘flashmob’ performans potpore Nadeždi tako što su obukli zaštitna odijela zdravstvenih radnika preko donjeg rublja, potom su se fotografirali te podijelili slike na društvenim mrežama, piše Komsomoljska pravda, a prenosi portal Sputnjik.

Pojasnili su da su željeli pružiti potporu Nadeždi Žukovoj, no da su istodobno i sami željeli doznati kako je raditi u zaštitnom odijelu.

I ostale su pozvali da na isti način isprobaju kako je to raditi u zaštitnom odijelu te da pruže potporu medicinskoj sestri iz Tule.

Nadeždu je prije nekoliko dana jedan od pacijenata krišom fotografirao i sliku poslao lokalnom listu uz napomenu da je medicinskoj sestri samo bilo vruće ispod zaštitnog odijela te da nije očekivala da će ono biti toliko prozirno.

No taj joj izgovor nije pomogao jer je regionalno ministarstvo zdravstva protiv nje pokrenulo disciplinski postupak.

Korisnici društvenih mreža odmah su je zdušno podržali.

Nadežda ipak neće biti kažnjena, jer je dobila potporu mnogih stanovnika Rusije.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Zlatarnu pljačkao u invalidskim kolicima, pištolj držao nogama!

VIDEO: PARKIRAO LUKSUZNI MERCEDES NA OBLIŽNJOJ NJIVI DA NE BI HODAO DO PLAŽE Onda ga je stigla odvratna, ‘smrdljiva’ kazna…