in

OBRIJAO SE PRVI PUT NAKON 10 GODINA: Reakcija njegove žene, koja ga nikad nije vidjela bez brade, je apsolutni hit

Muški model prepoznatljiv po svojoj gustoj crnoj bradi, ogolio se pred kamerom, koja je snimala njegovu nevjerojatnu transformaciju

Profesionalni model i ambasador proizvoda za njegu brade nakon punih je deset godina odlučio ukloniti svoj zaštitni znak kako bi, prije svega, sam vidio koliko mu se lice promijenilo, a i kako bi ga njegova supruga, s kojom je sedam godina, konačno upoznala bez brade.

Prvo je šokirao sebe, a onda i ženu

Carlos Costa, prepoznatljiv po svojoj gustoj crnoj bradi, ogolio se pred kamerom, koja je snimala njegovu nevjerojatnu transformaciju. “Prošlo je 10 godina otkako si nisam vidio lice, i ono se primijenilo. Imam 40 godina, ostario sam i želim vidjeti kako izgledam bez brade”, objasnio je Costa svoju namjeru u videu.

“Vau! Ne sjećam se sebe ovakvoga”, rekao je muški model nakon što je, uz nekoliko porezotina, završio s brijanjem. Njegova supruga Jenna, koja ga baš nikad nije vidjela obrijanog, imala je malo jaču reakciju. “Koji ku***?”, uzviknula je čim ga je ugledala.

Bez brade zapravo izgleda mlađe

“Ovo je čudno”, nastavila je, nakon nervoznog smijeha. “O, moj Bože, ne mogu te gledati. Ne ličiš na sebe.”

Nakon prvotnoga šoka, Jenna je primijetila kako njezin suprug sada zapravo izgleda mlađe. “Znaš li što je čudno? Sada ti mogu vidjeti usne dok pričaš. Kada bolje razmislim, nikada nisam vidjela kako ti se usne pomiču dok govoriš”, rekla je.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

ISPLIVALA PREPISKA, tražila 3.000 evra! Ovako Tijana Ajfon ugovara poslove za nju i drugaricu!

Zlatarnu pljačkao u invalidskim kolicima, pištolj držao nogama!