in

Žena završila u zatvoru jer je supruga tražila da čisti kuću

a sam radila, a on je cijele dane bio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil, tvrdi žena. Suprug kaže da se zbog njezinog ponašanja osjećao bolesno

Valerie Sanders iz Cattericka u Velikoj Britaniji je završila u zatvorskoj ćeliji jer je tražila svojeg supruga da usisava, očisti vrata i da ne ide toliko često u teretanu. 

– Nikada u životu nisam radila nikakve probleme, a policija me uhitila i strpala u zatvor kao kakvog kriminalca – požalila se The Sunu Britanka.

– Ostavljala sam suprugu poruke da malo počisti naš dom, a onda su se pojavila dva policijska kombija i četiri policajca te sam dobila prijavu zbog prisile i kontrole – kaže Valerie. Nakon 14 mjeseci krajem lipnja slučaj je odbačen uoči početka suđenja. 

– Strašno je da je to uopće došlo do suda – kaže Valerie. Ona je supruga Michaela (58) upoznala 2012. godine te su se vjenčali dvije godine kasnije. Valerie koja ima dvije odrasle kćeri kaže da je Michael postao ovisan o vježbanju.

Cijeli slučaj su policiji prijavili djelatnici burze rada. Primijetili su da je Michael vrlo lošeg raspoloženja, a on im je onda rekao da je za to kriva njegova žena. Michael je prije radio kao čuvar u zatvoru, a kasnije se oduševio bodybuildingom.

– Ja sam radila, a on je cijele dane bio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil. Nisam ga gotovo nikada vidjela – kaže Valerie. Tvrdi kako nije kontrolirala muža već da ga je molila da malo počisti dom jer imaju dva psa. Michael pak tvrdi kako mu je Valerie prigovarala da previše vježba. 

– Nije joj se svidjela dijeta na kojoj sam bio. Morao sam uzimati Viagru, a ona nije dala da da joj dođem blizu. Nije joj se sviđalo što perem svoj auto. Ostavljala mi je poruke da moram čistiti. Na kraju sam se od svega osjećao bolesno – kaže Michael.

Vlasti kažu kako smatraju da je bilo dovoljno dokaza da je Valerie kontrolirala muža no nakon što je ključni svjedok odustao, odustali su i oni. Valerie je dobila dvogodišnju zabranu prilaska, a par se sada razvodi. 

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Suprug je promijenio spol: Sad žive kao dvije žene i – uživaju

Uznemirujući snimak/Demonstrant u Meksiku zapalio policajca