in

Dečaci pustili crnu udovicu da ih izujeda da bi dobili moći spajdermena, pa završili u bolnici

Izazivali stvorenje štapom, razgnevnjena “crna udovica” se branila

Trojica dečaka u Boliviji naučila su lekciju na teži način. Želeli su da postanu kao spajdermen i to tako što su dopustili crnoj udovici da ih ujede. Osmogodišnjak, desetogodišnjak i 12-godišnjak srećom su izbegli fatalan ishod, a iz bolnice su pušteni nedelju dana kasnije, ipak bez supermoći.

Prema izveštaju Ministarstva zdravlja, trojica dečaka čuvali su koze, kada je osmonoga inspiracija privukla pažnju. Videći kako se penje po zidovima, kako plete mrežu, sinula im je ideja da se nametnu pauku kako bi ih ujedom načinio superherojima.

Nesvesni moćnog otova stvorenja, uznemirili su ga najpre pomoću štapa. Gnevna crna udovica je “zagrizla” i zagrizla, a njih troja cu završila sa suzama u naručju majke.

Ona ih je odvela u dom zdravlja jer se činilo da lekovi ne pomažu, a iz tog razloga su kasnije premešteni u bolnicu. Stigavši do La Paza, u kojem se bolnica nalazi, već su imali temperaturu, groznicu, bol u mišićima. Posle nedelju dana lečenja, poslati su na kućno lečenje, kako bi se oporavili od svoje marvelovske avanture, piše iflscience.com.

Zvaničnici su slučaj predstavili i kao lekciju roditeljima da budu oprezniji sa decom, jer je njima sve stvarno, i filmovi i  snovi.

Sa veoma opasnim otrovom, 15 puta jačim od zvečarkinog, crna udovica ujeda samo kad je napadnuta. Boravak u njihovom prisustvu je bezbedan ako su ostavljeni na miru, što u primeru izazivanja štapom nije slučaj. Neki od ujeda mogu biti i smrtonosni.

(Telegraf.rs)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Uznemirujuće! Bio je na pecanju, progutao živu ribu, hirurzi ga sekli naživo da je izvade iz grla

Krizni štab: Dijaspora ima još sedmicu dana da donese pare, a onda zatvaramo granice